Forskning


Forskning

 


DTU Management Division for Management Science - Forskning 

 

 

Management Science leverer tværfaglig videnskab i kvantitativ beslutningsstøtte. Vores forskning rækker fra matematisk-baserede optimeringsmodeller til proces-orienterede ledelsesmodeller og bruges inden for stort set alle sektorer. 

Vi er verdensførende inden for maritim logistik og vores forskere er internationalt anerkendte inden for områder som transport, energiinfrastruktur, undervisningssektoren, samt sundhedssektoren og medicinalindustrien. Vi forsker i planlægning, produktionsledelse, fx optimering og reduktion af produktkompleksitet samt organisatorisk omstilling fra produkter til services.

I vores nyere initiativer fokuserer vi på financial engineering og business analytics, hvor resultater fra machine learning og kunstig intelligens anvendes inden for management science.

Division for Management Science er inddelt i tre sektioner:

Kontakt

Jesper Larsen
Professor, divisionsleder, sektionsleder
DTU Management
45 25 33 85

Operations Management

Vi udvikler metoder til effektiv og bæredygtig udnyttelse af ressourcer og aktiviteter i produktions- og servicevirksomheder fra det strategiske til det operationelle niveau.

 

 

Gå til Operations Management

Operations Research

Vi understøtter beslutningstagning med avancerede metoder. Vi arbejder tværfagligt og omdanner komplekse udfordringer til muligheder gennem indsigt i data. 

 

 

 

Gå til Operations Research